Dissabte 30 maig: Sortida producte local Pep Lemon. Coneixerem el procés de la finca al tassó (Ariany)

Dissabte 30 de maig farem una visita per conèixer el procés de creació, producció i venda de la llimonada Pep Lemon, 100% producte Mallorquí. Anirem a una finca d’Ariany, ajudarem a collir llimones, ens ensenyaran altres cultius de la finca (també en tenen d’hidropònic), i ens explicaran tot el procés de Pep Lemon, des que agafen les llimones a la finca fins que venen la llimonada embotellada. A la sortida comptarem amb na Carme Verdaguer de Pep Lemon, Gabrielle Ripoll d’Agroilla i Maria Mestre agricultora de la finca. Hi haurà piscolabis amb productes locals i begudes Pep Lemon.

Durada: Visita de 10h a 13 h aproximadament.

Lloc de trobada: dissabte a les 8:50 h al pàrquing del Conservatori de Palma o a les 10 h directament a la finca d’Ariany. Vegeu on està exactament aquí.

Transport: anirem amb cotxes particulars. Des d’Amics de la Terra us posarem en contacte entre vosaltres per compartir vehicles i facilitar, en la mesura que ens sigui possible, que tothom pugui venir a la sortida.

Important: places limitades. Tindran preferència els socis i voluntaris d’Amics de la Terra, la resta de persones per rigorós ordre d’inscripció.

Preu sortides: 5 euros (Pels socis/sòcies és gratis.). Podeu veure com fer-vos socis/es aquí (40 euros anuals, descomptes per joves i majors)

Termini d’inscripció fins 28 de maig (NO s’acceptaran inscripcions més tard de la data indicada)

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

He llegit i accepto les condicions legals.

Desitjo subscriure’m al butlletí d’Amics de la Terra.

En enviar-nos un correu electrònic incloent les teves dades de caràcter personal per a la inscripció, estàs donant el teu consentiment exprés perquè aquests siguin tractats conforme a les exigències que estableix la normativa de protecció de dades i confirmes que has llegit i acceptes les condicions legals. Si no desitges subscriure’t al nostre butlletí electrònic, per favor, indica-ho en el correu.

US ESPEREM!!!

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies