[dissabte 12 dec] Activitats forestals de Custòdia del Territori amb Amics de la Terra

Amics de la Terra Mallorca duim a terme un projecte de Custòdia del Territori en la finca de Son Torrella del Puig Major, on històricament hem fet reforestacions i altres activitats de conservació de la biodiversitat amb els nostres soci/es i voluntari/es. Enguany segum amb les nostres jornades participatives amb el suport del Consell de Mallorca i el Consorci Serra de Tramuntana-Patrimoni Mundial.

El dissabte 12 de desembre farem feines forestals coordinades amb experts i amb una petita explicació prèvia sobre la gestió dels boscos. (Aquesta activitat estava prevista per al dissabte 28 de novembre, però es va ajornar a causa de la previsió meteorològica. Tots els detalls són els mateixos, l’enllaç d’inscripció també. Les persones ja inscrites no fa falta que tornin a fer-ho).

L’actuació que farem és necessària per aclarir l’antiga reforestació de pins, incrementant així la seva viabilitat i reduint el risc d’incendi forestal. Durem a terme tasques com arreplegar les branques podades i preparar-les per ser triturades, ajudar a escampar el triturat com a mulching forestal, recollir protectors que ja han quedat petits per poder reutilitzar-los, etc.

-Places limitades, inscripció prèvia obligatòria aquí: https://tinyurl.com/AmicsForestal28N

-Només adults (podrem considerar excepcions per majors de 16 anys), per les característiques de la jornada amb maquinària i empresa forestal externa fent feina al nostre costat.

-Horari de la jornada a la finca: de 10 a 14 h o 16 h si et quedes a dinar (a l’enllaç d’inscripció es detalla que l’horari de sortida des de Palma és a les 9 h i el d’arribada és a les 17 h)

Amics de la Terra cobrim beguda i postres, i farem un petit fogueró per a torrar el que vulgueu que porteu de ca vostra per dinar (a l’enllaç d’inscripció es detallen altres elements importants que heu de portar de ca vostra)

-Encara que és una activitat a l’aire lliure, l’ús de la mascareta serà obligatori.

És una jornada a l’exterior, en un entorn impressionant, que gaudirem molt!

Uneix-te a Amics de la Terra per a la conservació de la Serra!

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies