[dissabte 26 març] Visita formativa a la finca agroecològica de Ca’n Ros (Calvià)

Des d’Amics de la Terra organitzem diverses activitats d’educació i sensibilització ambiental dins la campanya #RebeliónEnLaAlimentación, per a conèixer com la Política Agrària Comunitària pot contribuir a la transició ecològica, i com des de l’àmbit individual i col·lectiu podem aplicar l’estratègia de la “granja a la taula” en els nostres hàbits de consum per a aconseguir un sistema alimentari més just per persones i planeta.

Per això, des d’aquesta entitat ecologista et convidem a conèixer, de més a prop, finques agrícoles de producció ecològica per acostar-nos, així, a una alimentació local i de temporada, centrant-nos en alternatives per a combinar els aliments i obtenir l’energia que precisem d’una manera saludable.

Aquests pròxims mesos organitzem quatre visites a finques agroecològiques de producció diversa.

Iniciam la primavera amb la visita a aquesta finca, ubicada a Calvià, amb producció ecològica d’ametla, garrova, oli i mè.

  • Finca Ca’n Ros, Calvià
  • Dissabte 26 de març
  • De 10 a 13 h
  • Places limitades
  • Inscripció prèvia obligatòria: enviant un email a l’adreça educacio@amicsdelaterra.org

Aquesta finca utilitza mètodes de producció d’agricultura de conservació, minimització de l’ús de maquinària pesant, alimentació animal (en extensiu) exclusivament de procedència de la mateixa finca, i una gestió de l’aigua centrada en l’aprofitament, captació, conducció i emmagatzematge amb mètodes tradicionals.

Altres activitats dins aquesta campanya #RebeliónEnLaAlimentación, també inclou un concurs fotogràfic, amb premis en col·laboració amb el supermercat cooperatiu Terranostra, i el qual ha ampliat el seu termini fins al pròxim dimarts 22 de març.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies