[dissabte 25 feb] Visita Formativa: La ciutadania com agent transformador per a la transició energètica i l’acció climàtica, del local al global

Amics de la Terra organitza aquesta formació teòrica-pràctica adreçada a la ciutadania (tant per particulars com per comunitats de veïns) amb la finalitat d’apropar i donar a conèixer experiències i eines transformadores a l’abast de la ciutadania, per a contribuir cap a un model energètic més just amb les persones i el planeta.

Aquestes eines permeten a veïns i veïnes lluitar de forma pràctica contra la crisi climàtica i la pobresa energètica, a la vegada que construeixen i defensen una democratització energètica amb una participació ciutadana directa en projectes transformadors, aprofitant prioritàriament cobertes urbanes.

Serà una jornada enriquidora, no te la pots perdre! Tenim una dinàmica sorpresa prevista durant la jornada i una petita pausa-cafè que cobrim des d’Amics de la Terra.

Aquesta activitat forma part d’un projecte més ampli d’Amics de la Terra sobre educació per a la transformació social amb el suport de la DG Cooperació-Conselleria d’Afers Socials i Esports, del Govern de les Illes Balears.

T’animes a participar-hi?

  • Més informació respecte d’Amics de la Terra i en nostre àrea d’acció sobre Democratització energètica i empoderament de la ciutadania per a una transició energètica justa i participativa:

Amics de la Terra llança la campanya “Fem nostra l’Energia”: és l’hora de les comunitats energètiques

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies