Search
Close this search box.

[dissabte 25 de novembre] Visita formativa a una instal·lació compartida per a una transició energètica justa i participativa

Amics de la Terra us convida a participar en una formació teòrica-pràctica el 25 de novembre de 2023. Aquesta oportunitat està oberta a la ciutadania, siguin particulars o comunitats de veïns, amb l’objectiu de proporcionar coneixements pràctics i experiències transformadores. L’objectiu és capacitar els participants amb eines que contribueixin a establir un model energètic més equitatiu per a les persones i el planeta.Aquestes eines permetran als participants lluitar de manera efectiva contra la crisi climàtica i la pobresa energètica. A més, promouran la construcció i defensa d’una democratització energètica, amb la participació directa dels ciutadans en projectes transformadors, amb un enfocament prioritzat en les cobertes urbanes.

Detalls de l’activitat

  • Data: 25 de novembre de 2023
  • Horari: De 10:00 a 12:00h
  • Lloc: Edifici de l’Ajuntament de consell
  • Ubicació a google maps: Aquí
  • Inscripció prèvia obligatòria: Enllaç d’inscripció

La jornada inclourà una sessió de formació a càrrec de Guillem Solivelles, president de la cooperativa Som serveis Energètics, i Àngel Gallego, enginyer industrial i economista, que abordaran temes com autoconsum individual, compartit i Comunitats Energètiques, tot posant l’accent en la participació ciutadana.

A més, es farà una visita a la instal·lació fotovoltaica d’autoconsum compartit públic al Pavelló Municipal Cati Pol. Podeu obtenir més informació sobre aquesta instal·lació a través del següent enllaç: Informació

 

No us perdeu aquesta jornada enriquidora! Hi haurà una pausa-cafè coberta per Amics de la Terra.

Aquesta iniciativa forma part del projecte més ampli d’Amics de la Terra sobre educació per a la transformació social, amb el suport de la Conselleria d’agricultura, pesca i medi natural del Govern de les Illes Balears.

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.