Search
Close this search box.

[Dissabte 24 de febrer] Jornada de Custòdia del Territori amb Amics de la Terra, protegeix la biodiversitat de la Serra de Tramuntana!

Et convidem a participar en la nostra jornada de conservació el dissabte 24 de febrer de 2024 en la finca de Son Torrella del Puig Major. En aquest bell racó de la naturalesa, hem dut a terme nombroses reforestacions i activitats de conservació de la biodiversitat en companyia de socis i voluntaris.

La nostra missió és protegir i enfortir la biodiversitat, i per a aconseguir-ho, t’oferim l’oportunitat d’unir-te a una jornada inoblidable:

Data: Dissabte 24 de febrer de 2024

Horari:

Sortida des de Palma a les 09.00 h

Activitat en la finca de 10:00 h a 14:00 h aproximadament

Retorn a Palma a les 15:00 h aproximadament.

Inscripcions: Inscriu-te aquí. Les places són limitades!

 

 

Aquesta jornada és apta per a famílies amb nens majors de 8 anys. Les activitats inclouen la plantació d’espècies arbustives autòctones essencials per als pol·linitzadors i un petit refrigeri.

No et perdis l’oportunitat de gaudir d’un dia a l’aire lliure en un entorn impressionant mentre contribueixes a la conservació de la Serra. Uneix-te a Amics de la Terra per la conservació de la Serra!

Amb el suport de:

*Aquesta recerca ha estat finançada pel Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic però no expressa l’opinió d’aquest.

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.