Search
Close this search box.

[Dissabte 23 de març] Diguem NO al Macropolígon: Protegim el nostre entorn natural

El dissabte 23 de març, et convidam a unir-te a la protesta a les 10:00h a la plaça de l’església de Binissalem.

Amics de la Terra i GOB ens hem unit a l’iniciativa liderada per GADMA per denunciar les intencions de l’Ajuntament de donar llum verda a la segona fase del Polígon.

Binissalem ja compta amb un polígon de 14 hectàrees, el qual presenta naus buides i abandonades, i una clara deterioració – amb voreres en mal estat, carrers plens de forats i zones que semblen ser punts d’abocament, entre altres problemes.

Les Normes Subsidiàries del 2008 preveien l’ampliació d’aquest polígon amb 13,5 hectàrees més, suposadament per atraure empreses locals, entre elles Buades, que ja ha tancat.

Actualment, aquesta ampliació implicaria duplicar la superfície del polígon existent, eliminant 13 hectàrees de sòl rural. Això faria que Binissalem disposés d’una zona industrial més gran que tot el poble de Santa Eugènia, i que superaria la combinació dels polígons de Santa Maria i Consell junts.

Aquesta iniciativa urbanística no respon a cap necessitat real d’augmentar l’espai industrial i ha estat adormida durant més de 15 anys, fins ara, sense que es conegui clarament per què els promotors l’han reactivat amb el suport de l’actual equip de govern.

La teva presència és crucial per mostrar a les autoritats locals que estem units en la defensa del territori. Junts podem detenir aquest projecte i promoure un futur més just i solidari per a les persones i el planeta. No faltis!

Uneix-te a nosaltres el 23 de març a les 10:00h i fem història junts, defensant el que realment importa: la nostra llar, el nostre planeta.

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.