Dissabte 23 d’abril: Sortida a les Salines d’es Trenc

El dissabte 23 d’abril farem una visita guiada a les Salines d’Es Trenc (Campos). Passejarem per aquest idíl·lic paratge natural per conèixer la seva història i el procés de fabricació de la sal marina (un producte natural i local). Més info sobre ses Salines d’Es Trenc

Preu visita: 4 euros (pels socis/sòcies són 2 euros). Es pagaran en el punt de trobada. Podeu veure com fer-vos socis/es aquí (40 euros anuals, descomptes per joves i majors)

Durada visita: 1,30h Després ens podem anar a banyar a la platja si el temps acompanya.

Lloc de trobada: dissabte a les 9:45 h al pàrquing del Conservatori de Palma o a les 10:50 h directament a ses Salines d’Es Trenc (Ctra.Campos a Colònia S.Jordi, KM.8,5 – 07630 CAMPOS – MALLORCA).

Transport: anirem amb cotxes particulars. Des d’Amics de la Terra us posarem en contacte entre vosaltres per compartir vehicles i facilitar, en la mesura que ens sigui possible, que tothom pugui venir a la sortida.

Important: places limitades. Tindran preferència els socis i voluntaris d’Amics de la Terra, la resta de persones per rigorós ordre d’inscripció.

Termini d’inscripció fins 20 abril (NO s’acceptaran inscripcions més tard de la data indicada)

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

He llegit i accepto les condicions legals.

Desitjo subscriure’m al butlletí d’Amics de la Terra.

En enviar-nos un correu electrònic incloent les teves dades de caràcter personal per a la inscripció, estàs donant el teu consentiment exprés perquè aquests siguin tractats conforme a les exigències que estableix la normativa de protecció de dades i confirmes que has llegit i acceptes les condicions legals. Si no desitges subscriure’t al nostre butlletí electrònic, per favor, indica-ho en el correu.

US ESPEREM!!!

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies