Search
Close this search box.

[dissabte 2 de desembre] Custòdia del Territori a Son Torrella: Connectant amb la Naturalesa

Amics de la Terra et convida a formar part d’una jornada única en la finca de Son Torrella,el pròxim dissabte 2 de desembre! Ens submergirem en una experiència educativa i pràctica, centrada en la conservació del nostre entorn i la promoció de la biodiversitat.

Agenda d’Activitats:

  • Recorregut Educatiu: Descobreix la riquesa de la vegetació en la Finca de Son Torrella. Aprendrem sobre les espècies autòctones i la seva importància per a l’equilibri de l’ecosistema.
  • Recollida  i Sembra de Glans: Participa en la recol·lecció de glans, un gest significatiu per a la regeneració del nostre entorn. Posteriorment, durem a terme la sembra en la zona de reforestació de Sa Plana al Puig Major, contribuint activament a l’expansió dels nostres boscos.

 

  • Xerrada Formativa sobre Abelles: L’apicultor de la finca compartirà el seu coneixement sobre la vital importància de les abelles per al nostre ecosistema. Descobreix el fascinant món de les abelles i el seu paper crucial en la pol·linització. A més, gaudeix d’una deliciosa degustació de mel local.
  • Activitat Familiar: Aquesta activitat és apta per a famílies amb nens majors de 6 anys, així que porta als teus éssers estimats per compartir junts/es aquesta experiència enriquidora.

 

Detalls Logístics:

🕙Horari d’Activitat: 9:00h – 14:30h.

📍 Lloc: Finca de Son Torrella.

🔒 Places Limitades: Assegura la teva participació inscrivint-te prèviament. La inscripció és obligatòria i les places són limitades, així que no perdis l’oportunitat de formar part d’aquesta iniciativa.

📝 Inscripció Prèvia: Tota la informació rellevant, incloent-hi detalls logístics, horaris i materials necessaris, es troba en el següent enllaç.

Uneix-te a nosaltres en aquesta emocionant jornada de custòdia del territori. Junts/es, marquem la diferència i contribuirem a un món més just i solidari per a les persones i el planeta. 🌍🌱

T’esperem el dissabte 2 de desembre a Son Torrella!

Amb el suport de:

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.