[dissabte 19 març] Forma-acció pel clima amb visita a finca agroecològica

Amics de la Terra organitza aquesta visita formativa a una finca agroecològica amb l’objectiu d’apropar eines i exemples, a l’abast de la ciutadania, per a contribuir cap a una agricultura i alimentació ecològica i local que puguin cobrir les necessitats de les persones productores i consumidores, fomentant el consum de proximitat amb menys emissions, la compra directa a preu just, l’autoabastiment d’aliments i la lluita contra el canvi climàtic, del local al global.

T’animes a donar la passa amb nosaltres?

  • Inscripció prèvia obligatòria aquí:

https://tinyurl.com/agroclima19M

  • Dissabte 19 març
  • Petra
  • de 10 a 13 h

 

Aquesta activitat forma part d’un projecte més ampli d’Amics de la Terra Mallorca, sobre Justícia climàtica i Educació per a la Transformació Social, el qual compta amb el suport de la DG Cooperació de la Conselleria d’Afers socials i Esports, del Govern de les Illes Balears.

Altres actuacions del projecte han inclòs “forma-accions” adreçades a empoderar la ciutadania en la lluita contra el canvi climàtic, com aquesta sobre participació ciutadana en la transició energètica, aquest webinar sobre les dones com a agents actius per a l’acció climàtica , i aquests 2 tallers sobre videoactivisme col·laboratiu davant la COP26, a través dels quals, els participants van produir un esquetx crític com a campanya per a moure cap a l’acció climàtica, del local al global.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies