Search
Close this search box.

[dissabte 18 de novembre] Festa Swap, intercanvia roba per a reduir la petjada ecològica amb Amics de la Terra

Us convidem a participar en la nostra Festa Swap que tindrà lloc el dissabte 18 de novembre de 2023 de 17:00 a 20:00h, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR). Aquesta festa se celebrarà al Local Social de l’Associació de Veïns Nova Son Cotoner, ubicat al Carrer Salvador Dalí, 64.

  • Data: Dissabte, 18 de novembre de 2023
  • Hora: 17:00-20:00h
  • Lloc: Local de l’Associació de Veïns Nova Son Cotoner (Carrer Salvador Dalí, 64) Aquí
  • Inscripcions i més informació: aquí

Durant aquest esdeveniment, tenim preparades diverses activitats emocionants per a tots els amants de la sostenibilitat i la consciència ecològica. Entre les activitats destaquen:

  • Intercanvi de roba: És dura a terme l’intercanvi de roba entre les persones assistents, per a reduir la nostra petjada ecològica i podent renovar el teu armari de manera sostenible.
  • Xerrada: Impacte de la indústria de la moda + idees de com reduir la nostra empremta  a través de la moda.
  • Taller de Reutilització: Aprendrem tècniques bàsiques per a reutilitzar la roba i allargar la seva vida útil, reduint així la necessitat de comprar peces noves.

La Festa Swap és una oportunitat per a contribuir a la reducció de la nostra petjada ecològica a través de l’intercanvi i la reutilització de roba, promocionant l’economia circular. És un acte de protesta contra els models de consum que esgoten els recursos del planeta i posen en perill el medi ambient. Considerem que l’intercanvi de roba és una forma de reivindicar un canvi en aquest paradigma de consum insostenible.

Per a participar, només cal que portis com a màxim 5  peces de roba que estiguin en bon estat, prèviament rentades i planxades. El nostre equip d’organització revisarà les peces per assegurar-se del seu estat adequat. Un cop validades, us lliurarem cupons que podràs utilitzar per a adquirir altres peces reutilitzades disponibles en el nostre showroom.

Rebràs 1 cupó per cada peça que compleixi els requisits de qualitat, i podràs intercanviar aquests cupons per les peces del showroom que més t’agradin. Això et permetrà renovar el teu vestuari de manera sostenible i conscient.

No dubtis a unir-te a aquesta celebració de la sostenibilitat i d’acció concreta per a reduir la nostra petjada ecològica. Esperam veure’t el 18 de novembre i compartir aquesta experiència ecologista. Junts/es podem fer la diferència!

Amb el suport de:

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.