Search
Close this search box.

[dissabte 17 juny] Protegeix l’alzinar de la Serra de Tramuntana amb Amics de la Terra: campanya banyarriquer 2023

Amics de la Terra Mallorca duim a terme un projecte de Custòdia del Territori en la finca de Son Torrella del Puig Major, on al llarg dels darrers 26 anys hem organitzat nombroses reforestacions i altres activitats de conservació de la biodiversitat amb els nostres soci/es i voluntari/es.

Dissabte 17 de juny iniciarem la campanya de 2023 pel control de la plaga forestal del banyarriquer de l’alzina, amb la qual contribuirem, per quart any consecutiu, a cuidar els alzinars de la Serra de Tramuntana de forma col·laborativa!

Durant aquesta jornada fabricarem trampes casolanes reutilitzant ampolles d’aigua d’1,5 L (seguint el protocol actualitzat per enguany de la Conselleria de Medi Ambient i Territori) i les col·locarem a l’alzinar de la finca. També explicarem com funcionarà el seu seguiment durant l’estiu, la importància de l’actuació i altres interessants curiositats!

-Places limitades

-Inscripció prèvia obligatòria + Informació important (logística, horaris, materials necessaris, etc.) en aquest enllaç: https://tinyurl.com/2023BanyarriquerAdTM

-Apte per a famílies amb nin/es de +8 anys

És una jornada a l’exterior, en un entorn impressionant, que gaudirem molt!

Uneix-te a Amics de la Terra per a la conservació de la Serra de Tramuntana i la seva biodiversitat!

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.