Dissabte 15 d’octubre: Sortida als embassaments de Cúber i Gorg Blau i a l’ETAP de Lloseta

‘Aigua és vida, que no se t’escapi’ és un nou projecte d’Amics de la Terra que pretén sensibilitzar i informar a la ciutadania sobre com funciona i quin són els elements principals del cicle d’aigua dolça i depurada, la problemàtica associada i com el canvi climàtic influeix en el cicle del aigua. També volem promoure uns hàbits més respectuosos de consum d’aigua.

Anirem als embassaments de la Serra de Tramuntana, Gorg Blau i Cúber, que gestiona EMAYA, per a conèixer de prop una de les reserves d’aigua més importants per a l’abastiment de la ciutat. També visitarem l’Estació de Tractament d’Aigua Potable de Lloseta, on les aigües provinents dels embassaments són tractades amb els processos de filtrat i desinfecció, per a ser aptes per al consum humà i posteriorment són conduïdes a ciutat per a la seva distribució. Els guies seran Alfredo Barón, geòleg i col·laborador honorífic de Ciències de la Terra de la UIB, per explicar-nos la geologia i com s’acumula l’aigua de pluja, i Esteban Ruiz de Emaya per explicar-nos les instal·lacions de recollida i potabilització. Són dos persones de luxe, així que no us ho perdeu!

Lloc de trobada i durada: ens trobarem al pàrquing del Conservatori de Palma a les 8:50 h. Els que vulgueu anar directes quedem a les 9:20 al pàrquing del Foro de Mallorca (després de passar Binissalem a la dreta, l’encreuament just al trencant de la carretera de Lloseta). La vista durarà fins les 13:30 aproximadament.

Transport: anirem amb cotxes particulars. Des d’Amics de la Terra us posarem en contacte entre vosaltres per compartir vehicles i facilitar, en la mesura que ens sigui possible, que tothom pugui venir a la sortida.

Important: places limitades. Tindran preferència els socis i voluntaris d’Amics de la Terra, la resta de persones per rigorós ordre d’inscripció.

Termini d’inscripció fins 13 de octubre (NO s’acceptaran inscripcions més tard de la data indicada)

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

He llegit i accepto les condicions legals.

Desitjo subscriure’m al butlletí d’Amics de la Terra.

En enviar-nos un correu electrònic incloent les teves dades de caràcter personal per a la inscripció, estàs donant el teu consentiment exprés perquè aquests siguin tractats conforme a les exigències que estableix la normativa de protecció de dades i confirmes que has llegit i acceptes les condicions legals. Si no desitges subscriure’t al nostre butlletí electrònic, per favor, indica-ho en el correu.

US ESPEREM!!!

Projecte subvencionat per:

Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies