[dissabte 14 nov] Visita formativa sobre serveis ecosistèmics dels boscos amb Amics de la Terra

Amics de la Terra Mallorca organitzem una visita formativa a la Comuna de Bunyola amb l’objectiu de visibilitzar la importància dels serveis ecosistèmics dels boscos i la necessitat de protegir la seva biodiversitat.

En aquest recorregut formatiu per l’alzinar xerrarem sobre allò que ens aporta la natura i que moltes vegades desconeixem”: conèixer per conservar i actuar.

Encara que és una activitat a l’aire lliure, l’ús de la mascareta serà obligatori.

  • Dissabte 14 de novembre
  • de 9 a 14 h.
  • Inscripció prèvia obligatòria: https://tinyurl.com/AmicsTerra14N
  • Places limitades
  • Gratuïta
  • Activitat adreçada a majors de 14 anys
  • Cal tenir un mínim de forma física

Cal portar calçat, roba, beguda i berenar adequades per a l’activitat.

Per a participar en l’activitat cal inscriure’s prèviament, de forma INDIVIDUAL. La confirmació de la RESERVA es farà més endavant via email, una vegada tanquem inscripcions (aprofitarem també per a indicar els detalls logístics, etc).

Sortirem des de Bunyola poble a les 9.30 h i pujarem a peu durant 1 h i 15 min fins a l’àrea recreativa de Cas Garriguer (tancada per motius sanitaris). Des d’allà, farem un recorregut guiat pel geògraf i estudiòs de la Comuna de Bunyola, en Pere Brunet Estarellas, durant 2 hores. Finalment, tornarem a baixar a peu cap a Bunyola, arribant-hi abans de les 14 h.

Aquesta activitat compta amb el suport de la Conselleria de Medi Ambient i Territori del Govern de les Illes Balears, Direcció General de Residus i Educació Ambiental.

Uneix-te a Amics de la Terra per viure #LaVidaenVerd!

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies