Search
Close this search box.

[dissabte 11 novembre] Custòdia del Territori amb Amics de la Terra per protegir la biodiversitat i els pol·linitzadors de la Serra de Tramuntana

Uneix-te a la jornada de conservació en la finca de Son Torrella del Puig Major, un projecte de Custòdia del Territori que des d’Amics de la Terra Mallorca duim realitzat amb èxit durant els últims 26 anys. En aquest bell racó de la naturalesa, hem dut a terme nombroses reforestacions i activitats de conservació de la biodiversitat en companyia de socis/as i voluntaris/as.

La nostra missió és protegir i enfortir la biodiversitat, i per a aconseguir-ho, et convidem a unir-te una jornada inoblidable:

Data:

Dissabte 11 de novembre de 2023

Horari:

  • Sortida des de Palma a les 09.00h.
  • Activitat en la finca de 10.00h a 14.00h aproximadament
  • Retorn a Palma a les 15.00h aproximadament

La inscripció prèvia és obligatòria i pots fer-la a través d’aquest enllaç: Inscriu-te aquí. Les places són limitades!

 

 

Aquesta jornada és apta per a famílies amb nens majors de 8 anys,les activitats inclouen la plantació d’espècies arbustives autòctones essencials per als pol·linitzadors i un petit berenar.

No et perdis aquesta oportunitat de gaudir d’un dia a l’aire lliure en un entorn impressionant mentre contribueixes a la conservació de la Serra. Uneix-te a Amics de la Terra per la conservació de la Serra!

Amb el suport del: Consorci de la Serra de Tramuntana Patrimoni mundial

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.