[dissabte 10 d’octubre] Activitats de Custòdia del Territori amb Amics de la Terra

Amics de la Terra Mallorca estem desenvolupant un projecte de Custòdia del Territori a la finca de Son Torrella del Puig Major, on històricament hem fet reforestacions amb les nostres persones sòcies i voluntàries.

En aquesta jornada del 10 d’octubre, dins la Setmana de la Custòdia a les Illes Balears, realitzarem una sèrie de treballs forestals a la finca:

 • Començarem amb una petita introducció per situar-nos i explicar les actuacions abans d’iniciar les activitats.
 • Realitzarem tasques de protecció i poda de petites alzines que ho necessiten (reforestades fa uns anys,  i que sofreixen la pressió de les cabres)
 • Revisarem la tanca metàl·lica perimetral que protegeix la plantació.
 • Plantarem espècies mel·líferes autòctones importants per als pol·linitzadors silvestres i per a incrementar la biodiversitat.

Si vols participar, per favor, llegeix atentament les 7 CONSIDERACIONS PRÈVIES abans de clicar en l’enllaç d’inscripció:

 1. La inscripció prèvia és obligatòria. Com que les places són limitades i les persones sòcies tenen preferència, la confirmació de la teva RESERVA es farà més endavant, quan t’enviem un email des d’Amics de la Terra una vegada tanquem inscripcions i al qual, aprofitarem per a indicar-te els detalls del punt de trobada, organització logística, etc…
 2. Aquesta activitat és NOMÉS PER ADULTS. (podrem considerar excepcions: nins majors de 16 anys).
 3. Horari de la jornada. Inici de les activitats: 10.00 h. Fin de la jornada: 14:00 h (sense dinar) / 16:00 h (amb dinar).
 4. Aquesta jornada requereix aportació econòmica per part dels participants: SÒCIES: gratuït / NO SÒCIES: aportació de 5 €/persona, a pagar a l’arribada a la finca.
 5. Per aquesta jornada Amics de la Terra INCLOU berenar i dinar per als participants, però ATENCIÓ, per seguretat sanitària demanem que portis de ca teva (reutilitzables i personals): tassó, cantimplora d’aigua, plat, torcaboques i coberts.
 6. Encara que és una jornada a l’aire lliure, és OBLIGATORI que portis la teva MASCARETA. També demanem que portis de ca teva guants de treball reutilitzables (i si tens eines de treball forestal com a tisores de poda, etc, també).
 7. Recorda portar roba i calçat adequats per a la jornada, protecció solar, etc. d’acord amb les previsions meteorològiques. És una jornada a l’exterior, en un entorn impressionant, que gaudirem molt!.

Uneix-te a Amics de la Terra per a la conservació de la Serra!

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies