Search
Close this search box.

[dissabte 10 d’octubre] Activitats de Custòdia del Territori amb Amics de la Terra

Amics de la Terra Mallorca estem desenvolupant un projecte de Custòdia del Territori a la finca de Son Torrella del Puig Major, on històricament hem fet reforestacions amb les nostres persones sòcies i voluntàries.

En aquesta jornada del 10 d’octubre, dins la Setmana de la Custòdia a les Illes Balears, realitzarem una sèrie de treballs forestals a la finca:

 • Començarem amb una petita introducció per situar-nos i explicar les actuacions abans d’iniciar les activitats.
 • Realitzarem tasques de protecció i poda de petites alzines que ho necessiten (reforestades fa uns anys,  i que sofreixen la pressió de les cabres)
 • Revisarem la tanca metàl·lica perimetral que protegeix la plantació.
 • Plantarem espècies mel·líferes autòctones importants per als pol·linitzadors silvestres i per a incrementar la biodiversitat.

Si vols participar, per favor, llegeix atentament les 7 CONSIDERACIONS PRÈVIES abans de clicar en l’enllaç d’inscripció:

 1. La inscripció prèvia és obligatòria. Com que les places són limitades i les persones sòcies tenen preferència, la confirmació de la teva RESERVA es farà més endavant, quan t’enviem un email des d’Amics de la Terra una vegada tanquem inscripcions i al qual, aprofitarem per a indicar-te els detalls del punt de trobada, organització logística, etc…
 2. Aquesta activitat és NOMÉS PER ADULTS. (podrem considerar excepcions: nins majors de 16 anys).
 3. Horari de la jornada. Inici de les activitats: 10.00 h. Fin de la jornada: 14:00 h (sense dinar) / 16:00 h (amb dinar).
 4. Aquesta jornada requereix aportació econòmica per part dels participants: SÒCIES: gratuït / NO SÒCIES: aportació de 5 €/persona, a pagar a l’arribada a la finca.
 5. Per aquesta jornada Amics de la Terra INCLOU berenar i dinar per als participants, però ATENCIÓ, per seguretat sanitària demanem que portis de ca teva (reutilitzables i personals): tassó, cantimplora d’aigua, plat, torcaboques i coberts.
 6. Encara que és una jornada a l’aire lliure, és OBLIGATORI que portis la teva MASCARETA. També demanem que portis de ca teva guants de treball reutilitzables (i si tens eines de treball forestal com a tisores de poda, etc, també).
 7. Recorda portar roba i calçat adequats per a la jornada, protecció solar, etc. d’acord amb les previsions meteorològiques. És una jornada a l’exterior, en un entorn impressionant, que gaudirem molt!.

Uneix-te a Amics de la Terra per a la conservació de la Serra!

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

  He llegit i accepto la Política de privacitat.