Dissabte 1 d’octubre: Visita a la potabilitzadora i depuradora de Palma

‘Aigua és vida, que no se t’escapi’ és un nou projecte d’Amics de la Terra que pretén sensibilitzar i informar a la ciutadania sobre com funciona i quin són els elements principals del cicle d’aigua dolça i depurada, la problemàtica associada i com el canvi climàtic influeix en el cicle del aigua. També volem promoure uns hàbits més respectuosos de consum d’aigua.

Visitarem la planta potabilitzadora de Son Tugores a Palma (a prop de son Espases), on l’aigua captada a fonts i pous és tractada per al consum humà. Aquí es coneixerà el funcionament dels diversos processos que segueix l’aigua. Posteriorment ens desplaçarem en cotxes a les instal·lacions de la Planta Depuradora d’Aigües Residuals de Palma (a prop de l’aeroport) que gestiona EMAYA. Aquí es donarà a conèixer i es visitarà tot el procés que segueixen les aigües residuals per a poder depurar-se i regenerar-se: pretractament, decantació primària, tractament biològic, decantació secundària, tractament terciari i tractament de fangs. Destacarem especialment la concepció sostenible de reutilitzar els recursos resultants (aigua regenerada, fangs i cogeneració d’energia).

Lloc de trobada i durada: ens trobarem al pàrquing del Conservatori de Palma a les 9:10 h. Els que vulgueu anar directes quedem a les 9:20 a la planta potabilitzadora de Son Tugores a Palma. La vista durarà fins les 13:30 aproximadament.

Ubicació potabilitzadora Son Tugores

Ubicació Depuradora 1 Palma

Transport: anirem amb cotxes particulars. Des d’Amics de la Terra us posarem en contacte entre vosaltres per compartir vehicles i facilitar, en la mesura que ens sigui possible, que tothom pugui venir a la sortida.

Important: places limitades. Tindran preferència els socis i voluntaris d’Amics de la Terra, la resta de persones per rigorós ordre d’inscripció.

Termini d’inscripció fins 28 de setembre (NO s’acceptaran inscripcions més tard de la data indicada)

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

He llegit i accepto les condicions legals.

Desitjo subscriure’m al butlletí d’Amics de la Terra.

En enviar-nos un correu electrònic incloent les teves dades de caràcter personal per a la inscripció, estàs donant el teu consentiment exprés perquè aquests siguin tractats conforme a les exigències que estableix la normativa de protecció de dades i confirmes que has llegit i acceptes les condicions legals. Si no desitges subscriure’t al nostre butlletí electrònic, per favor, indica-ho en el correu.

US ESPEREM!!!

Projecte subvencionat per:

Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies