Search
Close this search box.

[dimecres 26 oct UIB] Visita formativa a la construcció sostenible i eficient Ca ses Llúcies

En un context de crisi climàtica amb un estiu de temperatures extremes per una banda, i una dependència dels combustibles fòssils que està provocant una pujada de preus de la llum i l’energia per l’altra banda, Amics de la Terra organitza una visita formativa a Ca ses Llúcies.

En aquest espai descobrirem, de primera mà, un exemple de rehabilitació d’una construcció, sostenible, intel·ligent i eficient, la qual es basa en criteris com la innovació, qualitat ambiental i eficiència de recursos, per crear un espai respectuós amb el medi ambient que a l’hora impulsa l’adaptació a la crisi climàtica.

Vine a descobrir els darrers avanços en matèria d’eficiència energètica i pràctiques sostenibles en la construcció, que impacten positivament sobre la societat i el medi ambient.

Aquesta activitat, que compta amb la col·laboració dels experts que desenvolupen el projecte SMART UIB, forma part d’un projecte més ampli d’Amics de la Terra Mallorca sobre educació ambiental i empoderament de la ciutadania com agent de transformació ecosocial, amb el suport de la Conselleria de Medi ambient i Territori del Govern de les Illes Balears.

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.