Search
Close this search box.

[dimecres 22 març] Webinar amb la Comunitat Energètica “Arroyo Alumbra”: ecofeminisme, xarxa veïnal i energia comunitària!

Amics de la Terra organitza aquest seminari digital adreçat tant a particulars com a comunitats de veïn/es i altres col·lectius socials, amb la finalitat d’apropar i donar a conèixer experiències transformadores d’èxit i reals a l’àmbit de la transició energètica, impulsada per la gent i per a la gent, i a la qual, la cura de la vida estigui al centre.

Detalls:

No et perdis aquesta oportunitat per conèixer el cas d’èxit de la comunitat energètica “Arroyo Alumbra“, tindrem com a ponent a na Rosario Alcantarilla, portaveu d’aquesta iniciativa col·lectiva que va néixer amb un enfocament feminista i rural al poble d’Arroyomolinos de León (Huelva).

Aquest webinar pot servir de píndola pràctica per a col·lectius de les Illes Balears que estan interessats en aquest tema. Hi haurà un espai final interactiu al qual el públic podrà compartir dubtes i reflexions amb la ponent sobre el procés participatiu, comunicatiu, inclusiu, etc. que van emprar a Arroyo Alumbra amb èxit i que poden servir d’inspiració per a altres iniciatives.

No t’ho pots perdre!

  • ACTUALITZACIÓ: la gravació d’aquest webinar ja està disponible al nostre canal de Youtube:

Aquesta activitat forma part d’un projecte més ampli d’Amics de la Terra sobre educació per a la transformació social amb el suport de la DG Cooperació-Conselleria d’Afers Socials i Esports, del Govern de les Illes Balears.

Pots trobar més informació sobre democratització energètica i empoderament de la ciutadania per a una transició energètica que suposi un veritable canvi de model. És hora que l’energia canviï de mans gràcies a l’energia comunitària: https://www.tierra.org/comunidades-energeticas/cat/

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.