Search
Close this search box.

[Dimecres 22 de maig] Taller creatiu de reutilització tèxtil pel dia de la sobrecapacitat de la terra amb Amics de la Terra.

Vine i uneix-te a nosaltres aquest 22 de maig de 2024, per a commemorar el Dia de la Sobrecapacitat de la Terra a Espanya! (enguany el 20 de maig) Aquest dia marca un moment crucial en el qual la demanda de recursos i serveis ecològics de la humanitat supera el que el nostre planeta pot regenerar en aquest mateix any.

Cada any, l'”Overshoot Day” arriba abans, assenyalant un augment alarmant en el consum insostenible dels nostres recursos naturals. És per això que enguany, per a fer ressò de la necessitat urgent de reduir el nostre impacte mediambiental derivat del sobre consum, hem organitzat un taller creatiu de reutilització tèxtil.

Uneix-te a nosaltres i a Nena d’ EsCalaix per a explorar noves maneres de potenciar la teva creativitat mentre descobreixes els beneficis del reciclatge tèxtil. En el nostre taller de reutilització de samarretes, t’ensenyarem com transformar aquestes peces oblidades en bosses duradores i resistents que no sols són sostenibles, sinó també estiloses.

📅​Dimecres 22 de maig 2024.​

⏰​17.00 a 19:00h

📍Lura espai d’alimentació conscient , Carrer Carles I, 6,Palma.(Aquí)

​📨​Assegura la teva participació inscrivint-te prèviament al formulari d’inscripció (Aquí).

La inscripció és obligatòria i les places són limitades, així que no perdis l’oportunitat de participar al taller. 

Et convidem a inspirar-te, aprendre i transformar la teva relació amb la moda i el medi ambient! No et perdis aquesta oportunitat de ser part del canvi cap a un futur més just i solidari amb les persones i el planeta.

T’esperem amb entusiasme en aquest emocionant esdeveniment.

Amb el suport de :

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.