Dimarts 3 novembre 16:30h Taller “Energia solar tèrmica: instal·lació i legislació actual”

Dimarts 3 de novembre de 16:30 a 19:30h en una aula de MasterD (carrer Alfons el Magnànim, 30, Palma de Mallorca).

5 euros (per als socis/sòcies és gratis.) Podeu veure com fer-vos socis/as aquí (40 euros anuals, descomptes per a joves i majors)

En aquest taller aprendrem què és l’energia tèrmica, el funcionament d’una instal·lació tèrmica i situació legislativa actual. Farem una pràctica sobre com instal·lar, programar i executar un termòstat (que és la part que executa tot el funcionament d’una instal·lació solar tèrmica).

El taller estarà impartit per Armando Carrera, expert en energies renovables (vídeo-conferència) i Alfonso Javier Morales, formador de MasterD i soci d’Amics de la Terra.

PLACES LIMITADES. Termini d’inscripció fins a 3 de novembre a les 12h

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

He llegit i accepto les condicions legals.

Desitjo subscriure’m al butlletí d’Amics de la Terra.

En enviar-nos un correu electrònic incloent les teves dades de caràcter personal per a la inscripció, estàs donant el teu consentiment exprés perquè aquests siguin tractats conforme a les exigències que estableix la normativa de protecció de dades i confirmes que has llegit i acceptes les condicions legals. Si no desitges subscriure’t al nostre butlletí electrònic, per favor, indica-ho en el correu.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies