[dimarts 25 abril- matí] Jornada Formativa per activar la Transició Energètica Justa des dels municipis

Des d’Amics de la Terra i el projecte europeu ARV de l’Àrea de Model de ciutat, habitatge digne i sostenibilitat de l’Ajuntament de Palma, organitzam aquesta jornada formativa, sobre eines que es troben a l’abast dels municipis per a l’impuls de les comunitats energètiques amb paràmetres inclusius i participatius.

Aquesta jornada està especialment dirigida a decisors/es polítics, tècnics/es municipals, tècnics d’entitats d’inserció sociolaboral i d’altres col·lectius ecosocials i relacionats amb l’àmbit de l’energia, participació ciutadana i justícia social.

La jornada compta amb la participació de representants d’experiències pràctiques ja en marxa (a Barcelona, Viladecans i Palma) i està acreditada per l’Escola de Formació de l’Ajuntament de Palma.

 

Aquest mateix dia, però en horari de tarda, també organitzam aquesta altra activitat dins la nostra campanya sobre Energia Comunitària, amb format de taller participatiu sobre precarietat energètica (especialment dirigit a veïns i veïnes, participants/usuaris/activistes d’entitats i col·lectius per la justícia i inclusió social, feminisme, joventut, migrants, habitatge digne, ecologisme… o similar).

Més informació respecte de l’Energia Comunitària i la campanya d’Amics de la Terra sobre Comunitats Energètiques “Fem nostra l’energia”: https://www.tierra.org/comunidades-energeticas/cat/

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.