Search
Close this search box.

[dimarts 24 gener] Taller participatiu: Energia comunitària sense deixar ningú enrere!

Amics de la Terra Mallorca organitza aquest taller sobre Energia Comunitària amb l’objectiu d’apropar eines de democratització energètica des d’una perspectiva inclusiva i participativa.

  • Si fas feina i/o participes en alguna entitat d’inserció sociolaboral, administració pública (participació ciutadana, serveis socials o similar) o altres col·lectius socials i veïnals… no et perdis aquest taller, sou agents transformadors clau!
  • dimarts 24 de gener
  • de 10.30 a 12.30 h
  • al Centre Flassaders de Palma (ubicació)
  • Inscripció prèvia obligatòria:

https://tinyurl.com/24EnergComunitariaAdTM

⚠️ No és necessari tenir coneixements sobre energia perquè l’objectiu és, precisament, facilitar que aquesta temàtica arribi als col·lectius que treballen amb perfils socials que històricament han estat vulnerabilitzats, invisibilitzats i infrarepresentats en tot allò relacionat amb aquest bé bàsic.

En un context de crisi climàtica amb un estiu de temperatures extremes per una banda, i una pujada de preus de la llum i l’energia per l’altra banda, són precisament els sectors de població més vulnerable qui estan sofrint els impactes de forma més acusada.

És per això que des d’Amics de la Terra considerem que és el moment per potenciar les comunitats energètiques, les quals són una poderosa solució, així com una eina pràctica a l’abast de tots els diversos actors socials i contribueixen a frenar la pobresa energètica i el canvi climàtic, alhora que incideixen en la democratització energètica sense deixar ningú enrere.

És l’hora que l’energia canvii de mans amb projectes impulsats per la gent, per a la gent.

És l’hora de fer nostra l’energia!

[ACTUALITZACIÓ: compartim aquí la devolució d’aquesta jornada que va comptar amb 20 persones de diferents organitzacions d’inserció laboral, col·lectius socials feministes, entitats públiques com l’Ajuntament de Palma i
persones interessades en aprendre des del coneixement mutu com impulsar comunitats energètiques sense deixar ningú enrere: DOCUMENT “Briefing AmicsdelaTerra“]

  • Més informació respecte de l’Energia Comunitària i la campanya d’Amics de la Terra sobre Comunitats Energètiques “Fem nostra l’energia”:

Amics de la Terra llança la campanya “Fem nostra l’Energia”: és l’hora de les comunitats energètiques

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.