[dilluns 21 juny] La Llei de Residus Estatal a debat: la meta és el Residu Zero

Des de la nostra coordinadora estatal Amigos de la Tierra, juntament amb Amics de la Terra Mallorca i Eivissa i Rezero, amb el suport de l’Alianza Residuo Cero, et convidem a assistir a l’acte, “La nova Llei estatal de Residus a debat: la meta és el Residu Zero”, en el qual desgranarem les qüestions més rellevants de la nova normativa, i donarem les claus per a avançar cap al residu zero.

En la jornada comptarem amb representants polítics a escala estatal, regional i municipal als qui els traslladarem les nostres demandes, i els qui tindran ocasió de debatre i respondre a les reivindicacions que els plantegem.

Així comptarem amb representants dels grups parlamentaris de la Comissió per a Transició Ecològica i Repte Demogràfic, així com a representants locals que ja estan prenent la davantera en les seves respectives províncies i regions.

Ens trobem en un punt d’inflexió. Estem immerses en una crisi climàtica, econòmica i de salut, en definitiva, una crisi ecosocial que necessita mesures polítiques decidides i valentes. I és ara, quan s’està debatent la llei de residus, que els i les responsables polítics tenen una oportunitat històrica per a encaminar-nos cap a una transició ecològica real amb les persones i la Terra en el centre.

 

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.