[dilluns 21 juny] La Llei de Residus Estatal a debat: la meta és el Residu Zero

Des de la nostra coordinadora estatal Amigos de la Tierra, juntament amb Amics de la Terra Mallorca i Eivissa i Rezero, amb el suport de l’Alianza Residuo Cero, et convidem a assistir a l’acte, “La nova Llei estatal de Residus a debat: la meta és el Residu Zero”, en el qual desgranarem les qüestions més rellevants de la nova normativa, i donarem les claus per a avançar cap al residu zero.

En la jornada comptarem amb representants polítics a escala estatal, regional i municipal als qui els traslladarem les nostres demandes, i els qui tindran ocasió de debatre i respondre a les reivindicacions que els plantegem.

Així comptarem amb representants dels grups parlamentaris de la Comissió per a Transició Ecològica i Repte Demogràfic, així com a representants locals que ja estan prenent la davantera en les seves respectives províncies i regions.

Ens trobem en un punt d’inflexió. Estem immerses en una crisi climàtica, econòmica i de salut, en definitiva, una crisi ecosocial que necessita mesures polítiques decidides i valentes. I és ara, quan s’està debatent la llei de residus, que els i les responsables polítics tenen una oportunitat històrica per a encaminar-nos cap a una transició ecològica real amb les persones i la Terra en el centre.

 

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies