[dijous 4 nov] Presentació de “El futur que volem” per part del Fòrum de la Societat Civil

El pròxim dijous 4 de novembre, el Fòrum de la Societat Civil, plataforma de la qual Amics de la Terra Mallorca forma part juntament amb una vintena d’entitats i col·lectius locals, organitza l’acte de presentació del nostre full de ruta per a la transició post-COVID a les Illes Balears.

  • A les 19.00 h
  • Esdeveniment presencial a l’Estudi General Lul·lià [aquí]
  • Inscripció prèvia obligatòria [aquí] o escrivint a info@forumsocietatcivil.org
  • Programa:
  • Presentació del document “El futur que volem”
  • Debat “Passes cap a la transició ecològica, econòmica i social a les Illes Balears”
  • Actuació en directe de l’artista Júlia Colom

Vos esperam!

D’altra banda, pots llegir [aquí ] el posicionament del Fòrum sobre el Pla Estratègic Autonòmic – Estratègia d’Inversions Illes Balears 2030 aprovat pel Consell de Govern.

Des d’aquesta plataforma s’ha treballat, presentat propostes i analitzat aquesta estratègia aprovada pel Consell de Govern recentment.   

Si bé compartim amb el Govern el discurs general, pel que fa al diagnòstic, missió i valors de l’estratègia, consideram, no obstant, que no es tracta en realitat d’una vertadera estratègia sinó més aviat de la construcció d’un argument raonat per justificar un full de ruta d’inversions que no garanteixen per se la consecució d’allò que es pretén.

Tota la informació treballada està disponible en la web del Fòrum.

Des d’Amics de la Terra animem a les persones interessades en una vertadera transformació de model, a participar amb aquesta plataforma.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies