[dijous 1 juliol] Visita formativa a finca agroecològica biointensiva amb Amics de la Terra

  • 2a edició d’aquesta visita formativa a la finca agroecològica de referència del nostre projecte!

Des d’Amics de la Terra estem desenvolupant un projecte agroecològic basat en el mètode biointensiu, per contribuir cap a la sobirania alimentària, reduir l’impacte ambiental, econòmic i social de la nostra dependència alimentària de l’exterior, i treballar amb l’agroecologia com aliada contra els reptes climàtics que venen.

Per veure tot això de forma pràctica, organitzem aquesta visita a la finca agroecològica de referència del projecte, a Petra.

  • Dijous 1 de juliol
  • Horari de capvespre per a evitar calor al màxim: de 18:30 a 20:30 h (si surts des de Palma, calcula 1 h extra per cada trajecte: de 17:3 a 21:30 aprox)
  • Inscripció prèvia obligatòria aquí: https://tinyurl.com/agroecoAdTM
  • Places limitades

Comptarem amb els tècnics i experts en agroecologia que gestionen tant el projecte com la finca, els quals aniran guiant la visita i explicant aspectes molt interessants. Aquesta visita formativa tindrà una petita part pràctica, motiu pel qual us demanem que porteu guants de treball. A l’enllaç d’inscripció teniu tota la informació.

El “Mètode biointensiu de cultiu d’aliments” és un mètode d’agricultura ecològica sostenible de petita escala, adaptable a qualsevol clima, i enfocat a l’autoconsum i la petita comercialització.

Es tracta d’un sistema de cultiu molt complet que no requereix l’ús de combustibles fòssils i que utilitza eines manejades per persones i llavors de pol·linització oberta; el que fa que sigui un sistema que qualsevol persona en el món pot usar.

El resultat és una agricultura ecològica que no sols produeix aliments nutritius i orgànics, sinó que també regenera el sòl i millora la seva fertilitat.

T’animes a canviar el model alimentari amb nosaltres, del local al global, per un altre més just per a les persones i el planeta?

Uneix-te per viure #LaVidaenVerd!

 

Aquesta activitat compta amb el suport de la Conselleria de Medi Ambient i Territori del Govern de les Illes Balears, Direcció General de Residus i Educació Ambiental.

  • Pots trobar més informació al respecte al nostre apartat web de l’àrea de Sobirania Alimentària i als enllaços d’aquí baix:

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies