[dijous 1 des] Xerrada informativa sobre Comunitats Energètiques “A Bunyola: fem nostra l’energia!”

Si vols conèixer amb més detall què són les Comunitats Energètiques impulsades per la gent, per a la gent, no et perdis aquesta xerrada que Amics de la Terra organitza a Bunyola, adreçada a veïns i veïnes interessades.

És hora de que l’energia canviï de mans gràcies a les Comunitats Energètiques!

T’animes?

 

A escala municipal, amb una ajuda proactiva per part d’Ajuntaments, pymes locals i associacions de veïn/es, les Comunitats Energètiques poden convertir-se en eines pràctiques i transformadores, amb grans avantatges a escala de teixit social, econòmic i ambiental.

***ACTUALITZACIÓ: Compartim [ AQUÍ ] la presentació que va emprar el ponent Ángel Gallego durant la formació teòrica de dijous 01 de desembre 2022, amb la voluntat de facilitar els detalls a les persones que van participar amb Amics de la Terra presencialment, i de fer accessible la informació a qualsevol persona amb interès en la qüestió.

  • Més informació al respecte de l’Energia Comunitària i la campanya d’Amics de la Terra sobre Comunitats Energètiques “Fem nostra l’energia”:

Amics de la Terra llança la campanya “Fem nostra l’Energia”: és l’hora de les comunitats energètiques

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies