Zero Waste convoca concurs de vídeo sobre compostatge

El compost ens ajuda a reduir les deixalles que generem en més o menys un 40%. Pràcticament tot el rebuig orgànic és compostable i ajuda a enriquir la terra, que produirà més i millors verdures. És un cicle virtuós.

Ara, explicar en vídeo la teva relació amb el compost pot suposar-te 500 euros de premi. I és que la associació Zero Waste ha publicat un concurs de vídeos sobre històries relacionades amb el compostatge.

Hi ha tres categories: experiències de compostatge comunitari, la solució més creativa i educació ambiental sobre el compostatge. Cada categoria serà premiada amb un únic premi de 500 euros. A més, els vídeos guanyadors es publicaran al canal de youtube de l’associació.

Per participar, cal publicar un vídeo de no més de 3 minuts, en mode ocult, al youtube abans de la mitjanit (GMT) de l’1 de novembre de 2015. És important que, bé la narració, bé els subtítols, estiguin en anglès

El jurat, format per persones de Zero Waste, de la European Compost Network i de The Organic Stream valorarà més la rellevància de la proposta o experiència que no la qualitat tècnica o audiovisual del vídeo presentat.

En aquest enllaç [anglès] podreu conèixer amb més profunditat la proposta. I en aquest altre [anglès] hi trobareu les bases completes.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Privacy and cookies policy