STOP Ramaderia industrial: Enquesta i Dies d’Acció per una Bona Alimentació

STOP Ramaderia industrial: Enquesta i Dies d’Acció per una Bona Alimentació.

Estem fent una enquesta sobre el consum de carn i el coneixement que hi ha sobre ramaderia industrial. La teva resposta és fonamental, i ens ajudarà a treballar en benefici de tots i totes.

Ens ajudes? Només seran 5 minuts.

Estem demanant la col•laboració de les persones properes a Amics de la Terra i familiaritzades amb el nostre treball, perquè comparteixin amb nosaltres els seus hàbits pel que fa al consum de carn.

Si us plau, pren-te uns minuts per reflexionar i contestar aquestes preguntes. Per suposat un cop finalitzada t’informarem del resultat obtingut.

Tens fins al 10 de novembre per participar!

Anima’t a col•laborar, com més sapiguem més podrem avançar cap a un sistema respectuós amb l’entorn i amb les persones.

PARTICIPA!

 

 

El 27 i 28 d’octubre celebrem els Dies d’Acció per una Bona Alimentació

En el Dia d’Acció per una Bona Alimentació els grups d’Amics de la Terra de tot el món ens unim a un gran nombre de col•lectius amb una petició molt clara: volem una bona alimentació, justa i respectuosa amb el medi ambient. A Espanya ens centrem en dir ‚Stop Ramaderia Industrial!

Amics de la Terra Mallorca participarem en aquest esdeveniment organitzat per FAPA Mallorca i l’APIMA del CEIP Pere Rosselló Oliver, a Alaró.

 

 

 

 

 

 

Farem uns tallers d’educació ambiental, una performance i un photo-call reivindicatius, per posar el focus en els greus impactes causats per la ramaderia industrial i les alternatives al nostre abast.

La producció industrial de carn i altres productes animals comporta un gran impacte en el medi ambient i en la nostra salut. Per contra la ramaderia a petita escala té un gran valor ambiental: genera ocupació en el medi rural i contribueix al bon estat dels ecosistemes.

La política agrària comuna ha fomentat l’expansió de la ramaderia industrial. Però podem donar-li la volta i exigir que doni suport a una ramaderia a petita escala i l’accés a aliments sans i respectuosos amb el medi ambient.

Som part d’un moviment mundial que lluita i reclama polítiques d’acord amb els límits del planeta, que posin la cura de les persones i el planeta per sobre del benefici d’uns pocs.

Vine al Dia d’Acció per una Bona Alimentació! Inscripcions aquí

Uneix-te al canvi!

Més informació:

 

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Privacy and cookies policy