Ja et pots descarregar les ponències de les jornades „Compostatge municipal, comunitari i domèstic a Mallorca. Reptes i alternatives“

Com ja sabeu, Amics de la Terra, la Mancomunitat des Raiguer i l’ajuntament de Porreres han organitzat 5 activitats sota el lema „Compostatge municipal, comunitari i domèstic a Mallorca. Reptes i alternatives“ que han analitzat la situació actual dels residus orgànics a Mallorca, els principals reptes als que s’enfronta i possibles alternatives.

Podeu veure més info dels cursos, jornades i programa aquí.

A les jornades tècniques 4 ponents experts en residus van fer un recorregut per exposar la legislació europea, estatal i balear en matèria de residus; l’aprofitament dels residus orgànics a Mallorca; les oportunitats i avantatges del compostatge domèstic; com millora la fertilitat del sòl; si la orgànica són residus o recursos; experiències de compostatge comunitari i supramunicipal a Navarra; i altres exemples estatals i europeus de gestió local dels residus orgànics.

Ponencia Joan Mateo Horrach_Consell de Mallorca

Ponencia Alodia Pérez_Amigos de la Tierra

Ponencia Joseba Sanchez_Navarra

Ponencia Ramon Plana_Expèriencies estatals i europees

Aquí us podeu descarregar el fulletó de com construir una compostera amb palets.

Fulletó amb instruccions per construir la teva compostera

També podeu veure les fotos a la nostra galeria web.

Aquest projecte ha estat finançat per l’Eix Leader:

Mallorca Rural, UE – Comisión FEADER, Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, FOGAIBA – Govern de les Illes Balears, LEADER.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Privacy and cookies policy