Fotos Neteja forestal, biomassa i reforestació a Son Honorat – 31 octubre 2015

Una desena de socis y voluntaris d’Amics de la Terra han fet tasques de neteja forestal i reforestació a Son Honorat a Algaida. La neteja forestal realitzada és com a mesura de prevenció d’incendis i tot el material extret es deixarà assecar per a una posterior trituració i aprofitament de biomassa. S’han plantat també 60 arbres autòctons per a regenerar la zona; la cura i el manteniment per assegurar la supervivència dels arbres la durà a terme personal de Son Honorat i els voluntaris que sovint van a ajudar.

També hem aprofitat per fer una volta pels voltants del Santuari i conèixer els sistema de recol•lecció de l’aigua de pluja i de depuració d’aigües amb plantes que els permet fer un aprofitament òptim d’aquest recurs tan escàs al Massís de Randa. També hem visitat la instal•lació d’energia tèrmica que permet escalfar l’aigua sense consumir energia elèctrica.

Ha estat una jornada molt interessant en la que hem ajudat, hem aprés, hem gaudit del meravellós entorn i a més Son Honorat ens ha convidat a un boníssim arròs brut. Gràcies a tots i totes!

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Privacy and cookies policy