Dissabte 18 de juny: sortida de mapejament i neteja al PN Llevant

El dissabte 18 de juny farem un mapejament dels garballons afectats per una espècie invasora i neteja del torrent de na Picarandau al Parc Natural de LLevant. Després dinar i bany a la caleta que hi ha a la desembocadura (devora hi ha una cova).

Per arribar al torrent hi ha una caminata de 45 minuts per un camí parcialment ombrejat, pla i de pista forestal. Durant el camí, que per cert és vora mar i les vistes són molt guapes, anirem detectant si hi ha garballons afectats. Una vegada al torrent farem una neteja dels residus, dinarem i ens banyarem.

Cal dur: ben calçats, si teniu guants de feina (ells també en tenen), gorra, crema solar, banyador, tovallola, aigua abastament i dinar. Amics de la Terra aportarà vi, sucs, fruita i postre dolç.

Lloc de trobada i durada: ens trobarem al pàrquing del Conservatori de Palma a les 8:15 h (penseu que fa calor i millor prest) i tornarem a estar per Palma sobre les 17-18h (l’activitat de voluntariat s’acabarà a les 13h, després la estona que vulgueu estar). Compartirem cotxes. Els que vulgueu anar directes el punt de trobada és l’inici de la pista forestal que hi ha un cop es travessa la urbanització de Betlem (la mateixa carretera principal es transforma en pista, allà es pot aparcar).

Aquesta serà la darrera sortida activa (treball de voluntariat a la natura) de l’estiu. Si voleu passar un dia fantàstic i en contacte total amb la natura no us ho podeu perdre.

Transport: anirem amb cotxes particulars. Des d’Amics de la Terra us posarem en contacte entre vosaltres per compartir vehicles i facilitar, en la mesura que ens sigui possible, que tothom pugui venir a la sortida.

Important: places limitades. Tindran preferència els socis i voluntaris d’Amics de la Terra, la resta de persones per rigorós ordre d’inscripció.

Termini d’inscripció fins 16 de junyl (NO s’acceptaran inscripcions més tard de la data indicada)

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

He llegit i accepto les condicions legals.

Desitjo subscriure’m al butlletí d’Amics de la Terra.

En enviar-nos un correu electrònic incloent les teves dades de caràcter personal per a la inscripció, estàs donant el teu consentiment exprés perquè aquests siguin tractats conforme a les exigències que estableix la normativa de protecció de dades i confirmes que has llegit i acceptes les condicions legals. Si no desitges subscriure’t al nostre butlletí electrònic, per favor, indica-ho en el correu.

US ESPEREM!!!

(Font fotografia: www.disfrutalaplaya.com)

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Privacy and cookies policy