Dissabte 10 setembre: neteja de la platja es Carbó

El dissabte 10 de setembre anirem a netejar la platja d’es Carbó, una platja molt natural que va acumulant residus de les persones que la gaudeixen i que el mar porta. Després dinar i bany a la mateixa platja (opcional). Per arribar a la platja hi haurem d’anar a peu (40′ per la platja). Un o dos cotxes duran els materials de neteja a la mateixa platja. Aquesta activitat la organitza Greenpeace i col·laborem altres entitats

Cal dur: ben calçats, si teniu guants de feina, gorra, crema solar, banyador, tovallola, aigua abastament i dinar.

Lloc de trobada i durada: ens trobarem al pàrquing del Conservatori de Palma a les 8:30 h i tornarem a estar per Palma sobre les 17-18h (l’activitat de voluntariat s’acabarà a les 13h, després la estona que vulgueu estar). Compartirem cotxes. Els que vulgueu anar directes el punt de trobada indiqueu en la inscripció i us especificarem el punt de trobada a la Colònia Sant Jordi).

Transport: anirem amb cotxes particulars. Des d’Amics de la Terra us posarem en contacte entre vosaltres per compartir vehicles i facilitar, en la mesura que ens sigui possible, que tothom pugui venir a la sortida.

Important: places limitades. Tindran preferència els socis i voluntaris d’Amics de la Terra, la resta de persones per rigorós ordre d’inscripció.

Termini d’inscripció fins 8 de setembre (NO s’acceptaran inscripcions més tard de la data indicada)

Per inscriure’t envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

He llegit i accepto les condicions legals.

Desitjo subscriure’m al butlletí d’Amics de la Terra.

En enviar-nos un correu electrònic incloent les teves dades de caràcter personal per a la inscripció, estàs donant el teu consentiment exprés perquè aquests siguin tractats conforme a les exigències que estableix la normativa de protecció de dades i confirmes que has llegit i acceptes les condicions legals. Si no desitges subscriure’t al nostre butlletí electrònic, per favor, indica-ho en el correu.

US ESPEREM!!!

(Foto: Bárbara Soto)

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Privacy and cookies policy