Dijous 24 setembre 18h. Formació per a l’acció: “El poder de les multinacionals, model agroindustrial, consum responsable i comerç just“

En aquesta segona trobada parlarem d‘agricultura i alimentació: “El poder de les multinacionals, model agroindustrial, consum responsable i comerç just“. Farem un taller de sensibilització, debatrem sobre quin estil d’alimentació hem de dur per ser més conscients, quines accions poden realitzar el Dia Mundial de l’Alimentació i acabarem amb una degustació de comerç just”.(La degustació és per gentilesa de Deixalles).

Formadors:

  • Jordi López: enginyer tècnic agrícola expert en estudis d’impacte ambiental i tècnic del projecte “Feim visible el consum responsable” de la Fundació Deixalles.

  • Sandy Hemingway: presidenta d’Amics de la Terra Mallorca amb molts d’anys d’experiència en campanyes sobre agricultura i alimentació.

Dijous 24 de setembre de 18 a 20:30h a la seu d’Amics de la Terra (Av. Comte Sallent 4, 1r A, Palma de Mallorca).

El 16 d’octubre és el Dia Mundial d’Alimentació. Volem fer algunes accions per orientar a les persones de com fer una alimentació més conscient amb el medi ambient i les persones.

Amics de la Terra comença un projecte que té per objectiu desenvolupar la comprensió crítica del món i el paper de la nostra societat globalitzada, i fomentar la participació activa en temes de justícia ambiental.

En concret generarem espais de formació, participació, debat i definició d’accions sobre diferents temàtiques ambientals, com ens afecten aquí i als països del sud.

L’escola de sostenibilitat és un projecte europeu que desenvolupat pels diferents grups d’Amics de la Terra Europa.

Qualsevol persona amb ganes d’aprendre, aportar, participar, comunicar-ho a altres persones, etc.

  • COP21: comunicació per a l’acció (octubre-novembre)

Per inscriure’t a la formació envia’ns les següents dades a participacio@amicsdelaterra.org:

He llegit i accepto les condicions legals.

Desitjo subscriure’m al butlletí d’Amics de la Terra.

En enviar-nos un correu electrònic incloent les teves dades de caràcter personal per a la inscripció, estàs donant el teu consentiment exprés perquè aquests siguin tractats conforme a les exigències que estableix la normativa de protecció de dades i confirmes que has llegit i acceptes les condicions legals. Si no desitges subscriure’t al nostre butlletí electrònic, per favor, indica-ho en el correu.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Privacy and cookies policy