Amics de la Terra presenta el projecte pilot educatiu de formació i acció per a la sostenibilitat “Llars verdes”

Amics de la Terra Mallorca va presentar el dijous 27 de juny el projecte pilot „Llars verdes“ al Centre Flassaders de Palma.

Vam aprofitar també per llançar la primera de les formacions: la xerrada “L’energia a la llar: estalvi i generació” amb un ponent expert en temes d’autoconsum energètic i anàlisi de mesures d’eficiència energètica.

Aquest projecte pilot „Llars verdes“ consisteix en:

A)  4 xerrades formatives sobre diferents temes mediambientals dirigides als veïns del centre de Palma. Algunes de les xerrades aniran acompanyades d’exposicions que quedaran fixes durant 15 dies.

Aquestes xerrades seran OBERTES A TOTHOM: als veïns del barri, a les famílies que hagin acceptat els reptes (*punt B), i a la resta de ciutadania interessada en general.

Els 4 temes són: Energia / Residus / Alimentació i consum / Mobilitat.

 

B)  4 Reptes familiars “Llars verdes”: volem trobar 5 famílies del centre de Palma que vulguin participar en els reptes establerts per a cada temàtica (*punt A).

Tindrem un premi (lot de productes de neteja ecològics per la llar) per a totes les 5 famílies participants i els acompanyarem durant els reptes amb seguiment i auditories.

 

Amb aquesta iniciativa, Amics de la Terra Mallorca pretén acompanyar la ciutadania en el procés de canvi de cara a una gestió més sostenible de la seva llar.

 

 

Aquesta primera formació va ser ben interessant, i gairebé una vintena de persones interessades van aprofitar-la.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El projecte compta amb la col·laboració de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Privacy and cookies policy