Amics de la Terra Mallorca puja a Ecotxe!

Amics de la Terra Mallorca i Ecotxe hem signat un acord de col·laboració per al foment de la mobilitat elèctrica compartida i sostenible a Mallorca.

Amb aquest acord, les persones sòcies d’Amics de la Terra Mallorca poden ser usuàries dels cotxes elèctrics compartits sense haver de realitzar l’aportació de 100 € de capital social obligatori d’Ecotxe durant el primer any.

Amics de la Terra hem donat suport des dels inicis de la cooperativa Ecotxe.

Les dues entitats volem avançar en el foment de la mobilitat sostenible en un moment de grans canvis tecnològics perquè la mobilitat sigui cooperativa, democràtica i en mans de la ciutadania. D’aquesta manera fomentam un sistema econòmic cooperatiu basat en la participació i la igualtat.

A més, des d’Amics de la Terra Mallorca continuarem utilitzant els serveis d’Ecotxe per a les nostres necessitats professionals en les activitats de sensibilització i educació que duim a terme arreu l’illa.

  • Si vols utilitzar un cotxe elèctric i només pagar pel temps d’ús, com a soci o sòcia d’Amics de la Terra Mallorca podràs fer-ho sense haver d’associar-te a Ecotxe durant el primer any (amb les mateixes tarifes i condicions que les persones sòcies d’Ecotxe). Al terme d’aquest període es donarà l’opció de continuar amb el servei associant-se a Ecotxe.

 

 

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Privacy and cookies policy