Amics de la Terra Mallorca, estupefacta davant noves revelacions sobre la vinculació de Copisa a pràctiques de suborns, rebutja les amenaces de la Consellera

Amics de la Terra Mallorca, estupefacta davant noves revelacions sobre la vinculació de Copisa a pràctiques de suborns, rebutja les amenaces de la Consellera.

L’adjudicatària de l’autopista Llucmajor-Campos va finançar al PP de Bárcenas.

Per si no fos poc el ja denunciat per les organitzacions ecologistes sobre l’empresa  COPISA i els seus suborns del 3%, les mateixes han pogut esbrinar ara que aquesta empresa va estar també implicada en els papers de Bárcenas, havent aparegut com a finançadora d’aquest partit.

Des del grup ecologista ens preguntem què més ha de succeir perquè, en lloc de reaccionar de forma iracunda, per part del Consell de Mallorca reconeguin les irregularitats que es vénen produint en tot el procés.

Així mateix, des d’Amics de la Terra Mallorca rebutgem de plànol les amenaces recentment proferides per la consellera no electa de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca, Mercedes Garrido. Considerem que una societat sana i democràtica veurà sempre  amb bons ulls que es posi de manifest l’historial anòmal i plegat d’irregularitats, quan no de manifestes il·legalitats i pràctiques corruptes, de empreses que contracten amb l’Administració Pública.

Els  ambientalistes considerem un nou exabrupte de la consellera les amenaces, i reclamem que comenci a assumir  les crítiques i reconèixer tot el qüestionable que hi ha en aquesta adjudicació. La consellera Garrido s’ha dedicat senzillament a intentar matar al missatger, el que no podrà fer, per molt que desitgi emmudir les veus crítiques, perquè la societat civil està alerta i vigilant, i respondrà davant qualsevol irregularitat. Lamentem molt que la transparència se li ennuegui, però li recordem que vivim en una democràcia, a on constitueix un valor cabdal.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Privacy and cookies policy