Amics de la Terra cerca 8 joves professionals mallorquins per a un Estudi Sociològic a escala nacional

Agrairíem difusió!

Amics de la Terra Mallorca estem participant en un estudi sociològic a escala nacional.

Títol: Estudi sociològic entorn de la percepció de la joventut espanyola sobre els problemes ambientals: resistències, marges per al canvi i propostes d’adaptació.

Objectiu: Identificar les percepcions sobre els problemes ambientals de la joventut espanyola, així com les principals resistències i marges potencials de canvi d’hàbits cap a unes actituds sostenibles en relació amb l’alimentació, l’energia i la generació de residus, mitjançant un estudi sociològic qualitatiu a través de la realització d’una sèrie de grups de discussió.

 

El perfil que cerquem a Mallorca (idealment, 50% dones i 50% homes) per a aquest estudi és diferent del nostre habitual:

  •  8 joves que NO estan vinculats amb temes de medi ambient.

Aquests joves constituiran un „grup de discussió“ que es reunirà només 1 vegada, en grup, durant 1 hora, amb el sociòleg expert que és responsable d’aquesta recerca.

La data, a triar pels participants, serà dins la setmana del 15 d’octubre.

Hi ha una petita recompensa econòmica (17 €) per la participació d’aquestes persones joves, a comptes de la nostra coordinadora estatal (Amics de la Terra Espanya, una de les 5 principals organitzacions ecologistes en l’àmbit nacional).

El perfil cercat és el següent (a 1 d’Octubre hi ha hagut una modificació de perfil respecte a l’inicial, per facilitar la participació):

Edat: de 25 a 33 anys
Situació laboral: en actiu (també s’inclou en cerca activa de feina) –Formació universitària en alguna d’aquestes titulacions (o similars): Medicina, Dret, Arquitectura, Empresarials, Enginyeria, etc.
No ser activista del medi ambient
– Residir en medi urbà a Mallorca

Agrairíem difusió!

Qualsevol dubte o aclariment referent al projecte: 971.757.939 i amics@amicsdelaterra.org

Enllaç d’inscripció: https://tinyurl.com/EstudioSociologicoAdTM

Cartell resum disponible en castellà i català.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Privacy and cookies policy