Amics de la Terra a favor d’una Catedral lliure de cotxes

Les tres entitats aplaudim la decisió de l’àrea de mobilitat de l’ajuntament de Palma per alliberar l’espai proper al magnífic edifici gòtic de la presència permanent de cotxes en els seus voltants.

L’existència d’automòbils aparcats en les proximitats de la seu degrada la visió d’un conjunt monumental únic, probablement el més representatiu de la nostra ciutat, en la qual, d’altra banda, han de prevaler els vianants. La contaminació pròpia dels vehicles de motor, a més, ennegreix les parets dels edificis.

La tendència -coincident amb el que s’està fent en moltes ciutats del nostre entorn cultural- és la d’alliberar els centres històrics de la presència d’automòbils, limitant-la a l’estrictament imprescindible.

Tenint en compte que els taxis poden aparcar temporalment al costat de la catedral, instem a l’ajuntament al fet que cerqui una solució que permeti compaginar l’activitat professional denominada “taxi tour” que duu a terme aquest sector, amb la màxima protecció de l’enorme valor artístic de la zona.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Privacy and cookies policy