[27 S] Vaga Mundial Pel Clima

Més de 300 organitzacions insten a la ciutadania a sumar-se a la Vaga Mundial pel Clima 27 S.

Aquí a Mallorca, 16 entitats ens hem coordinat i hem fet una roda de premsa per mobilitzar la ciutadania i instar a tots els actors socials a participar en la Vaga Mundial Pel Clima del divendres 27 S.

Pots llegir aquí el nostre Manifest.

Amics de la Terra hi participa (més info aquí).

Divendres 27 S: En què consisteix la vaga?

En algunes regions de l’estat Espanyol pots fer vaga laboral. A Mallorca, encara que la vaga no s’hagi convocat de forma oficial a tots els sectors, tens diferents formes de participar.

  • Vaga estudiantil
  • Vaga en l’ensenyament públic a Mallorca
  • Vaga de cuidats
  • Vaga de consum : No compris ni consumeixis durant aquest dia. Volem que aquest #27S sigui converteixi en un compromís per a començar a reduir la teva petjada de carboni.
  • S’anima al petit comerç i empreses a tancar durant les hores de la manifestació

 

Si no pots fer vaga laboral: Promou en el teu centre de treball una concentració a l’entrada principal amb moment de reflexió per a afrontar l’Emergència Climàtica de 4 minuts i 15 segons.

(És una xifra simbòlica que fa referència a la concentració de partícules de CO₂ que es va detectar a l’abril, nivell que no es registrava des de feia tres milions d’anys).

Hi ha sindicats donant suport a aquesta acció.

Pots fer fotos i compartir-les a les Xarxes Socials : #TodasPorElClima #HuelgaMundialPorElClima #EmergenciaClimatica #VagaMundialPelClima #ClimateStrike #27S

Manifestació a Palma. 12:00 h Plaça del Tub

Recorregut fins a Plaça Cort, publicació oficial de Fridays for Future Mallorca i resta d’entitats que hi participem.

https://www.facebook.com/events/484995879000322/

Uneix-te! És ara o mai!

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Privacy and cookies policy