Search
Close this search box.

Custòdia del Territori en Acció!

Dissabte passat 11 de novembre de 2023, des d’Amics de la Terra vam dur a terme una enriquidora jornada de custòdia del territori a la Serra de Tramuntana. Va ser un dia ple de compromís ambiental i solidaritat, en el qual una vintena de voluntaris i voluntàries es van unir per a la protecció del nostre entorn.

L’activitat principal del dia va consistir en la plantació estratègica de plantes mel·líferes. Aquestes espècies van ser seleccionades per la seva capacitat per a fomentar la biodiversitat i, al mateix temps, promoure la protecció del nostre entorn. Amb cada planta, estem construint un hàbitat més resistent.Enfortint la biodiversitat local, estem contribuint a fer front als desafiaments ambientals i a construir una Serra més resilient enfront dels canvis climàtics.

Volem agrair als voluntaris i voluntàries que van dedicar el seu temps i esforç per a ser part d’aquesta activitat. El compromís i entusiasme de les persones activistes i el suport del Consorci de la Serra de Tramuntana Patrimoni mundial són la força impulsora darrere del nostre treball, i junts/es estem construint un futur més just i solidari per a les persones i el planeta.

 

 

 

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.