Search
Close this search box.

[27,28,30 d’octubre] Contracimera per a un Turisme Sostenible a les Illes! Menys turisme més vida

Aquest dimecres 11 d’octubre Amics de la Terra juntament amb diverses organitzacions socials, ecologistes, veïnals, feministes i sindicals anunciam la convocatòria d’una manifestació amb motiu de la Reunió Ministerial de Turisme de la Unió Europea, que es durà a terme a Palma els dies 30 i 31 d’octubre de 2023, durant el període de presidència espanyola,  ens estam mobilitzant per a exigir un canvi de model que deixi enrere el monocultiu turístic i la hipermassificació de les nostres illes.

És hora que el turisme respecti el nostre territori, les nostres comunitats i el nostre planeta.

 

Què estam fent?

Estam organitzant unes jornades especials per a analitzar i qüestionar el model turístic actual, però també per a teixir xarxes i construir alternatives de manera col·lectiva. Aquest esforç l’estam duent a terme des d’una perspectiva ecologista, feminista, antiracista, sindical i veïnal. Creiem en la força de la col·laboració i l’aprenentatge conjunt per a impulsar un canvi positiu.

 

 

Dates Importants:

  • Contracimera: 27 i 28 d’octubre a la Plaça Quadrado (l’Elèctrica). Espai de diàleg i debat on compartirem idees i estratègies per a un turisme més sostenible.
  • Manifestació: 30 d’octubre a les 19.00, recorregut des de Plaça Porta Santa Catalina fins al Passeig del Born. Moment en el qual les nostres veus s’uneixin en un sol crit d’atenció.

 

T’animem a unir-te a nosaltres i ser part d’aquest moviment en pro d’un turisme més respectuós amb el medi ambient, les comunitats locals i el benestar del nostre planeta. Aquest és un moment crucial per a unir les nostres veus i demandar un canvi real. Fem que la Reunió Ministerial de Turisme de la UE sigui un punt d’inflexió en la història del turisme a les Illes Balears!

Fridays For Future, Moviment Feminista de Mallorca, GOB, Federació d’Associació de Veïns, Amics de la Terra, Stei Intersindical, Attac Mallorca, Rebel.lió o Extinció Mallorca, la Utòpica, Greenpeace, Jubilats per Mallorca, Ass. Veïns de Can Amunt, Plataforma contra els Megacreuers, Plataforma contra l’ampliació de l’Aeroport, es troben rera l’organització d’aquesta Contracimera a la que s’hi afegiran moltes altres organitzacions, plataformes i col·lectius.

Si et vols adherir el teu grup, entitat o organització a la manifestació “Menys turisme, Més vida!” pots fer-ho a través del següent enllaç.

Més informació a Instrgaram i Twitter @contracimera

Ens veiem als carrers, unides per un futur més verd i sostenible! Juntes i junts podem aconseguir-ho!

 

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.