Convocatòria oferta instituts: Tallers gratuïts “La nostra dependència del petroli i els seus impactes als països empobrits”

Amics de la Terra, amb el suport de la Direcció General de Cooperació i Immigració del Govern Balear, vos oferim la possibilitat de participar en un nou projecte de sensibilització sobre la nostra dependència del petroli i els seus impactes ambientals i socioeconòmics.

DESTINATARIS: alumnes 2n i 3r d’ESO dels instituts de Mallorca

VÍDEO/DEBAT: duració 1h

BREU EXPLICACIÓ TALLER: El nostre model depèn totalment de les importacions dels combustibles fòssils que venen d’altres països. Aquesta indústria extractiva només dona beneficis a les empreses petrolieres, mentre que les comunitats locals moltes vegades pateixen els efectes negatius de l’explotació petroliera. Aprofitant l’amenaça que patim els habitants de les Illes Balears de les prospeccions petrolieres i la sensibilització entorn a les mateixes, Amics de la Terra vol donar i aportar un punt de vista més global i promoure un canvi de model energètic i ajudar a aportar solucions efectives. El projecte difondrà la problemàtica entre els alumnes de secundària dels instituts de Mallorca mitjançant una activitat on es fomenti el debat.

RESERVES TALLERS: Si el vostre centre té interès, comuniqueu-ho el més aviat possible a participacio@amicsdelaterra.org o trucar al 971 797 939 (de 8 a 14:30h). Cal omplir el full d’inscripció adjunt, recomanem fer mínim dos tallers per centre escolar. Reserva per ordre d’inscripció, caldrà que rebeu la confirmació per saber si disposeu de plaça.

Full inscripció centres escolars

ALUMNES I PROFESSORS PODEU TROBAR MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA DEPENDÈNCIA AL PETROLI I ELS SEUS IMPACTES ALS PAÏSOS EMPOBRITS AQUÍ

Aquest projecte compte amb el finançament de la Direcció General de Cooperació del Govern Balear.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies