Convocatòria educació secundària: Tallers gratuïts ´L’energia i els seus impactes´

Amics de la Terra, amb el suport de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, us oferim la possibilitat de participar en tallers per sensibilitzar als alumnes sobre els impactes ambientals de l’ús d’energia derivada de combustibles fòssils, les repercussions socials i ambientals de l’ús d’energia a les Illes Balears i als països empobrits, i conèixer les alternatives al model energètic actual. El taller pretén educar promovent uns criteris ambientals, responsabilitat i canvi d’hàbits.

DESTINATARIS: alumnes de 4t d’ESO dels municipis de Mallorca.

DURACIÓ TALLER: 1h (ens podem adaptar a la durada de les vostres classes)

BREU EXPLICACIÓ TALLER: Mitjançant suport audiovisual i debat es descobreix que el nostre model depèn totalment de les importacions dels combustibles fòssils que venen d’altres països, es debateix sobre el consum d’energia a les Illes Balears i com és el sistema de producció energètica, es fa una visualització de com les comunitats locals d’altres països pateixen els efectes negatius de l’explotació petroliera. Acabem amb un punt de vista més global per promoure un canvi de model energètic i ajudar a aportar solucions efectives i locals.

RESERVES TALLERS: Si el vostre centre té interès, comuniqueu-ho el més aviat possible a participacio@amicsdelaterra.org o truqueu al 971 797 939 (de 8 a 14:30h). Cal omplir el full d’inscripció adjunt, recomanem fer mínim dos tallers per centre escolar. Reserva per ordre d’inscripció, caldrà que rebeu la confirmació per saber si disposeu de plaça. PLACES LIMITADES.

Full inscripció centres escolars

Aquest projecte compta amb el finançament de la Fundació Guillem Cifre de Colonya.

Títol de la imatge

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies