Convocatòria educació primària: Tallers gratuïts ´Reduïm els residus´

Amics de la Terra, amb el suport de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, us oferim la possibilitat de participar en tallers per sensibilitzar als alumnes sobre la gestió dels residus, els seus impactes a Mallorca; i educar-los promovent uns criteris ambientals, responsabilitat i canvi d’hàbits.

DESTINATARIS: alumnes 3r cicle de primària als municipis de Mallorca (excepte Palma; si sou un centre escolar de Palma podeu trobar la nostra oferta gratuïta de cursos aquí .

DURACIÓ TALLER: 1h (ens podem adaptar a la durada de les vostres classes)

BREU EXPLICACIÓ TALLER: L’activitat comença amb una explicació-debat didàctic i visual sobre els residus que es generen a Mallorca, el tipus de gestió que es fa actualment, els impactes derivats, i els recursos naturals que s’extrauen per produir els materials de reciclatge i les possibles solucions. La segona part del taller és un rol play per grups en el que van a comprar i han d’aplicar els criteris apresos a la primera part. Al final els mateixos alumnes fan una exposició oral per grup explicant a la resta de la classe quins criteris han utilitzat a l’hora de comprar cada aliment o beguda per generar menys quantitat de residus i conservar millor els recursos naturals.

RESERVES TALLERS: Si el vostre centre té interès, comuniqueu-ho el més aviat possible a participacio@amicsdelaterra.org o truqueu al 971 797 939 (de 8 a 14:30h). Cal omplir el full d’inscripció adjunt, recomanem fer mínim dos tallers per centre escolar. Reserva per ordre d’inscripció, caldrà que rebeu la confirmació per saber si disposeu de plaça.

Full sol·licitud tallers Reduïm els Residus

Aquest projecte compta amb el finançament de la Fundació Guillem Cifre de Colonya.

Títol de la imatge

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies