Col·labora

Amics de la Terra Mallorca dona la benvinguda a totes les persones voluntàries que vulguin donar una mà en tasques del dia a dia de l’associació, de manera proactiva, i participar activament a les nostres propostes:

Gestió i comunicació: pots ajudar actualitzant les bases de dades de socis, voluntaris i persones interessades com tu; redactant o traduint articles per a la nostra web o xarxes socials; arxivant les notícies pel dossier de premsa que fem anualment; ajudant amb maquetació i disseny gràfic; assessorant en aspectes d’informàtica, etc.
Participació i divulgació: pots ajudar amb taules informatives donant a conèixer la nostra feina; dinamitzant a la resta de voluntaris; compartint les nostres activitats; participant en grups de treball i formacions amb altres socis i voluntaris sobre un tema específic; fent xerrades o organitzant activitats sobre la teva especialitat relacionada amb el medi ambient; participant en reunions de plataformes i altres col·lectius; participant en totes les activitats de manera proactiva, etc.
Voluntariat actiu i activista (pots suggerir i proposar activitats, així com gestionar-les tu també): cerquem voluntaris amb esperit activista per a participar en manifestacions i concentracions, activitats reivindicatives pacífiques, performances al carrer, etc., a més de persones que participin en activitats i projectes de les nostres àrees d’acció, etc.

Com a associació horitzontal, comptam amb persones com tu per dur endavant els nostres projectes. Si tens temps i ganes, estarem encantats de conèixer-te.

    Llengua(s) nativa(s) (obligatori)

    Política de privacitat

    At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies