Search
Close this search box.

Amics de la Terra Mallorca dona la benvinguda a totes les persones voluntàries que vulguin donar una mà en tasques del dia a dia de l’associació, de manera proactiva, i participar activament a les nostres propostes:

Gestió i comunicació: pots ajudar actualitzant les bases de dades de socis, voluntaris i persones interessades com tu; redactant o traduint articles per a la nostra web o xarxes socials; arxivant les notícies pel dossier de premsa que fem anualment; ajudant amb maquetació i disseny gràfic; assessorant en aspectes d’informàtica, etc.
Participació i divulgació: pots ajudar amb taules informatives donant a conèixer la nostra feina; dinamitzant a la resta de voluntaris; compartint les nostres activitats; participant en grups de treball i formacions amb altres socis i voluntaris sobre un tema específic; fent xerrades o organitzant activitats sobre la teva especialitat relacionada amb el medi ambient; participant en reunions de plataformes i altres col·lectius; participant en totes les activitats de manera proactiva, etc.
Voluntariat actiu i activista (pots suggerir i proposar activitats, així com gestionar-les tu també): cerquem voluntaris amb esperit activista per a participar en manifestacions i concentracions, activitats reivindicatives pacífiques, performances al carrer, etc., a més de persones que participin en activitats i projectes de les nostres àrees d’acció, etc.

Com a associació horitzontal, comptam amb persones com tu per dur endavant els nostres projectes. Si tens temps i ganes, estarem encantats de conèixer-te.

  Llengua(s) nativa(s) (obligatori)

  Política de privacitat

  Sigues part del canvi!

  Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

   He llegit i accepto la Política de privacitat.