Celebrem, virtualment, la nostra Assemblea General Anual 2020

Aquest passat dimecres 27 de maig, hem celebrat la nostra Assemblea General Anual, enguany, en format digital per causes sanitàries derivades de la COVID-19.

Durant l’Assemblea es va destacar l’excepcionalitat d’aquesta manera de celebrar-la, i es va recordar la necessitat que totes les organitzacions ecologistes participin en les noves mesures que la societat ha d’impulsar després d’aquesta crisi sanitària, amb especial consideració als riscos derivats de la recessió i que posen en perill la conservació del medi ambient, la lluita contra el canvi climàtic i contra la desigualtat social, etc.

Es van aprobar els diferents documents:

  • Acta de l’Assemblea de l’any passat
  • Ordre del dia de la present
  • Memòria d’activitats de 2019disponible aquí
  • Balanç econòmic de 2019
  • Pressupost de 2020

Es van votar les candidatures, ratificar Mariano Reaño com a president, i dues persones noves es van incorporar a la Junta Directiva.

Es van debatre els temes prioritaris per al Plan de treball 2020, i es va decidir que la Junta Directiva incorpori, com a orientació, els resultats de l’enquesta participativa feta als nostres simpatitzants durant el confinament, sobre les prioritats d’acció durant el 2020.

Amics de la Terra Mallorca ha anat creixent cada any des de la seva fundació en 1994 i juntament amb Amics de la Terra Eivissa, constitueix un dels grups ecologistes més importants de les Illes Balears.

Gràcies a les nostres persones sòcies per fer possible la feina d’Amics de la Terra.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies