Search
Close this search box.

Celebrem l’èxit de la Festa Swap en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus!🌎👚

El dissabte 18 de novembre, Amics de la Terra es va submergir en una tarda plena de sostenibilitat i consciència ecològica durant la Festa Swap, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR). Aquest esdeveniment va tenir lloc en l’acollidor Local Social de l’Associació de Veïns Nova Són Cotoner, al Carrer Salvador Dalí, 64.

El que vàrem viure juntes:

Intercanvi de Roba: Una experiència emocionant on persones assistents van participar activament en l’intercanvi de peces, reduint així la seva petjada ecològica i renovant els seus armaris de manera sostenible.

Taller de Reutilització: Les participants es van submergir en tècniques bàsiques per a reutilitzar la roba amb el nostre taller de fabricació de bosses a partir de la reutilització de samarretes, aprenent a allargar la seva vida útil i disminuint la necessitat de comprar noves peces.

 

La Festa Swap va ser més que un esdeveniment; va ser una declaració en contra dels models de consum insostenibles. Contribuïm activament a la reducció de la nostra petjada ecològica mitjançant l’intercanvi i la reutilització de roba, promovent amb entusiasme l’economia circular.

Junts/es marquem la diferència: Gràcies a tots/es les persones que vau participar en aquesta celebració de la sostenibilitat i la reutilització. Fem de cada dia una oportunitat per a ser agents de canvi!

Amb el suport de:

 

 

 

 

Sigues part del canvi!

Manteniu-vos al dia de les nostres campanyes i de com podeu participar.

    He llegit i accepto la Política de privacitat.