Celebrem la nostra Assemblea General Anual 2021, en format virtual

Aquesta setmana (dimecres 12 de maig), hem celebrat la nostra Assemblea General Anual de socis i sòcies d’Amics de la Terra Mallorca. Enguany hem tornat a celebrar-la en format digital, però esperem que la de l’any que ve ja puguem tornar a la modalitat presencial, desitjant que la situació sanitària en 2022 hagi millorat completament.

Durant l’Assemblea 2021 es va destacar la importància del suport continuat dels nostres soci/ès en aquest context de complexitat i incertesa, i la necessitat que les entitats ecologistes formem part de la recuperació post-COVID per a impulsar una transició verda i justa, a escala social i ambiental.

 

Es van aprovar els diferents documents:

  • Acta de l’Assemblea de l’any passat
  • Ordre del dia de la present
  • Memòria d’activitats de 2020 (català/castellano)
  • Balanç econòmic de 2020
  • Pressupost de 2021
  • Pla de treball de 2021

Es van votar les candidatures de membres de la Junta Directiva. Els resultats ratifiquen, per unanimitat un any més, Mariano Reaño com a president, i els altres 6 membres com Vocals, Tresorer i Secretària general.

Es van debatre els temes prioritaris per al Pla de treball 2021, i es van recollir les aportacions dels participants.

Amics de la Terra Mallorca ha anat creixent cada any des de la seva fundació en 1994 i juntament amb Amics de la Terra Eivissa, constitueix un dels grups ecologistes més importants de les Illes Balears.

Gràcies a tots els nostres socis i sòcies per fer possible la feina d’Amics de la Terra.

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies