Celebrem a Orient la nostra Assemblea Anual de Soci/es d’Amics de la Terra Mallorca

Aquest passat dissabte 27 d’abril, hem celebrat la nostra Assemblea General Anual a Orient.

L’Assemblea ha ratificat Mariano Reaño com a president, i dues persones noves s’han incorporat a la Junta Directiva, aportant un perfil més jove i activista a aquesta.

Durant l’Assemblea es van treballar de forma dinàmica les propostes de treball de cara a 2019, any en què complim 25 anys d’activitat ecologista a Mallorca.

Entre els objectius marcats es recull la necessitat de continuar treballant en l’àmbit de la reducció de residus, reclamant la fi dels plàstics d’un sol ús, així com la importància de sensibilitzar a la ciutadania sobre l’impacte del nostre consum als diferents àmbits de la vida quotidiana, apostant per alternatives com l’autoconsum energètic, els aliments de proximitat, mobilitat sostenible, participant en moviments que demanen acció contra el canvi climàtic.

Es constata la importància de continuar fent pressió política per a reduir els aspectes negatius del turisme massiu, com la contaminació dels creuers i aviació, ampliar els espais naturals protegits, no només terrestres sinó marins, enfortint el servei de protecció i vigilància d’aquests.

També es va aprofitar l’Assemblea per a realitzar una dinàmica participativa sobre la nova campanya en contra de la ramaderia industrial, visibilitzant alternatives més enllà de la necessària reducció del consum de carn, donant suport a la ramaderia extensiva local i ecològica, que fixa població en el món rural.

Amics de la Terra Mallorca ha anat creixent cada any des de la seva fundació en 1994 i juntament amb Amics de la Terra Eivissa, constitueix un dels grups ecologistes més importants de les Illes Balears.

 

At Amics de la Terra Mallorca we use cookies to improve the browsing experience. If you continue browsing our website we understand that you accept their use.Política de privacitat i cookies